Новият мениджър на Челси вярва във възраждането на отбора

Роберто Ди Матео е уверен, че "сините" могат да изпратят успешен сезон

Новият мениджър на Челси вярва във възраждането на отбора

Новият мениждър на Челси Роберто Ди Матео заяви, че „сините” все още могат да направят успешен сезон, въпреки уволнението на Андре Вияш-Боаш.

 

Италианският специалист пое командването на лондончани, а първото изпитание пред него е утрешното гостуване на Бирмингам в мач от петия кръг на ФА къп.

 

Освен това на Челси предстои сериозна битка в Шампионската лига, където отборът отстъпи с 1:3 от Наполи в първия мач.

 

„Нашата задача отсега нататък е да гледаме напред и да се опитаме да постигнем резултатите, от които се нуждаем в първенството, Шампионската лига и ФА къп, за да изпратим добър сезон”, заяви Ди Матео пред официалния сайт на Челси.

 

„Изминаха много трудни 24 часа за много хора в клуба. Андре внесе някои много добри, положителни идеи и промени в клуба и ние ще се възползваме от тях. Насладих се на работата си с него и ще останем приятели докрая на живота си, но аз трябва да продължа напред с отбора и да направя всичко възможно с играчите, които разполагам.”, продължи специалистът.

 

„Днес разговарях с индивидуално с повечето футболисти, за да се опитам да ги мотивирам и да ги накарам да се настроят на правилната вълна, в очакване на тежките задачи, които ни предстоят.”, допълни Ди Матео. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки